Wednesday, October 8, 2008

Seloka Pantun :)

Nyimpan jenang nang jero tin
Arek digowo mareng suro
Keluputan kulo lahir batin
Salah silap njaluk dingapuro

Bocah cilik mangan sego
Sego dipangan karo gulo
Wes suwi orak ngomong jowo
Dino royo njaluk ngapuro

Mangan kupat karo serunding
Meneh enek sambel ditotoli
Emboh kapan nek arek runding
Reroyo kito tahun iki?

Nggodok kupat nang ngisor ondo
Godong'e nipah digawe atep
Salah silapku njaluk ngapuro
Ketemu meneng tahun ngarep

3 comments:

Yunus Badawi said...

Semono ugo keluputan kulo eng dinten riyoyo,
mugo2 seng kuoso paring pangapuro!
Selamet dinten riadin.

~SYAMELIA~ said...

dear iffa,
thx 4 the compilation...

YB,
boleh x tolong translate skt...
orak faham la...
hehhehehhe

Yunus Badawi said...

Syamelia,
Ini bahasa Jowo halus. Sayapun tak pasti sangat he he he